ابراهيم عسگريان دماوندي از رييس جمهور دريافت كرد

نشان لياقت و خدمت بر سينه يك دماوندي

 

شايد مردم دماوند با شنيدن نام حاج ابراهيم عسگريان شخصيتي را در ذهن خود بسازند كه در بازار مشغول به كار اقتصادي است و در كارهاي خير و عام المنفعه فعاليت دارد. نماد فعاليت خيرخواهانه اين شخصيت در احداث حسينيه اي است كه در زادگاه خود بنا كرده است اما اين تصور نه تنها بسيار ناقص و ابتر است بلكه جفاي بزرگ به مردي است كه چندي پيش مفتخر به دريافت نشان خدمت از دست نفر دوم كشور شد.

مرد ميانسال و شيك پوش دماوندي وقتي هر روز منزل خود را به قصد محل كار خود در طبقه چهارم يكي از خيابان هاي مركزي پايتخت ترك مي كند، كسي نمي داند كه در مخيله اين چهره اقتصادي و باهوش چه مي گذرد.او مي خواهد با شم بالاي اقتصادي و مديريتي خود از كم ارزشترين چيزها مهمترين كالاها را به بازار جهاني عرضه كند. او مي خواهد تا با هنر خويش نام ايران در جهان پرآوازه كند . مزد تلاش هاي بي شايبه  خود را نيز در ميانسالي گرفت.

در روز سه شنبه ، بيست و يكم مهرماه سال 83 در ساختمان حافظيه مجموعه فرهنگي – تاريخي سعدآباد تهران و در رديف پنج اين تالار يك صندلي با نام مرد اقتصادي ايران ، ابراهيم عسگريان دماوندي مزين بود.نام او در ميان نام چهره هاي سرشناس مثل علي دايي، محمدرضايزداني خرم ، كرباسيان خودنمايي مي كرد.

وقتي عقربه هاي ساعت به2:45 دقيقه نزديك شد، جلسه اهداي نشان ها با حضور رييس جمهور رسما آغاز شد.مدعوين و سخنرانان يكي پس از ديگري سخنان خود را براي حضار انجام دادندو آنگاه نوبت به اهداي نشان هاشد. بيست وشش اسم از تريبون تالار اعلام شد تا مرد اقتصاد ايران بر روي سن تالار حاضر شود و دست در دستان مرد سياسي كشور قرار داد.

در اين هنگام حياتي اخبارگوي مشهور صدا وسيما نام ابراهيم عسگريان دماوندي را اعلام كرد و چند لحظه بعد رييس جمهوري ايران نشان درجه سه خدمت را بر سينه اين چهره خدوم و تلاشگر قرارداد.

شايد از اين به بعد را بسياري از مردم ايران از تلويزيون مشاهده كرده باشند.

حياتي، عسگريان دماوندي را اينگونه معرفي كرد: « ابراهيم عسگريان دماوندي بنيانگذار و رييس هيات مديره گروه صنعتي شيشه كاوه كه مشتمل بر تعدادي شركت مي باشد، همت خويش را مصروف تامين زنجيره كامل مواد اوليه وتكميل فرآيندهاي ثانويه در صنعت شيشه كشور نموده و در اين مسير به موفقيت هاي قابل توجهي در زمينه توليد فرآورده هاي مختلف از قبيل شيشه جام و بلورجات صنعتي و خانگي نائل آمده است. ژ

انتقال دانش فني به كشور، اشتغالزايي ، كاهش واردات و افزايش صادرات از جمله آثار جانبي فعاليت وي مي باشد كه از اين جهت بارها به عنوان كارآفرين، صادر كننده نمونه و توليد كننده منتخب معرفي شده است.

عسگريان دماوندي همچنين اولين و تنها شركت دارنده مجوز ساخت ماشين آلات و كارخانجات شيشه را پايه گذاري نموده كه در حال حاضر احداث وراه اندازي چندين واحد توليدي را در چند كشور جهان از جمله سوريه، مصر و تونس در دستور دارد. به پاس خدمات برجسته در طول چند دهه فعاليت، نشان خدمت درجه سه و لوح تقدير به وي اعطا مي گردد.»

در اين لوح ها كه به امضاي رييس جمهور رسيده بود، آمده است بر اساس اصل 129قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و به پاس لياقت و شايستگي در خدمت به نظام جمهوري اسلامي از جنابعالي قدرداني مي كند. براساس اصل 129 قانون اساسي اعطاي نشانهاي دولتي با رييس جمهوري است. بعد از اهداي نشانها رياست محترم  جمهوري سخناني كوتاه را ارائه كرد.

ابراهيم عسگريان دماوندي در روزگار جواني هنگامي كه دماوند ،وطن مادري خود را به قصد رشد و تعالي ترك كرد به آن اميد بود تا نام كشور و شهر خود را بلندآوازه كند و امروز او در بالاترين قله افتخار، نشان لياقت وخدمت به كشور را بر سينه دارد. او استواري وتلاش را از ايستادگي كوه دماوند آموخت ولي مردم دماوند مي دانند اين چهره ملي ايران هرگاه پاي در شهر  خود مي گذارد از او فقط يك خادم الحسين مي بينند و او خادم الحسين بودو هست و نشاني بالاتر از خدمتگزاري در بارگاه حسين (ع) نيست.او نه تنها نشان خدمت به كشور دارد بلكه عنوان خادم در بارگاه ائمه اطهار را به دوش مي كشد.او خود را نور اباعبدالله مي داندو بدان افتخار مي كند. همه مي دانند كه حاج ابراهيم عسگريان در هر جاي دنيا هم كه باشد و مشغول به بزرگترين معاملات و فعاليت هاي تجاري نيز كه باشد، در ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني در زادگاه خود دماوند حضور دارد. او به وطن و شهر  خود خدمت كرد و نشان خدمت و لياقت، مدرك او است.

نشريه ره آورد - شماره 180