مروري بر سايت ها و وبلاگ هاي دماوند

 

  • درگاه

«درگاه» ترجمه كلمه انگليسي Portal است واغلب  به سايت هاي خدمات رساني واطلاع رساني مي گويند كه حاوي اطلاعاتي براي در اختيار گذاشتن عموم مردم است. اين اطلاعات شامل منابع مختلفي است كه در نهايت بر روي پايگاه داده پورتال جمع آوري شده و به گونه اي طراحي شده اند كه علاوه بر جمع آوري اين اطلاعات آنها را طبقه بندي مي كند و معمولا داراي ابزارهاي مناسب براي پاسخگويي به نيازهاي مخاطبين ( مانند موتور جست وجو، پست الكترونيكي، خدمات پشتيباني، انجمن هاي گوناگون و ...) هستند. به طور خلاصه پورتال، درگاه يا دروازه اي است براي ورود به يك بانك اطلاعاتي طبقه بندي شده به نحوي كه كاربر به راحتي بتواند از آنها بهره برداري كند و يا توسط آن به ديگر سايت ها راهنمايي شود.

براي نمونه سايت www.refahi.ir از اين نوع سايت ها به شمار مي رود كه اطلاعات وارد شده را طبقه بندي مي كند و شما مي توانيد با استفاده از رمز عبورتان به اطلاعاتتان دسترسي پيدا كنيد و در صورت نياز به ديگر سايت ها مانند سايت بانكي خود راهنمايي شود. پورتال ها اغلب در دانشگاه ها، ادارات و مراكز دولتي  استفاده مي شوند تا خدمات لازم را در اختيار عموم مردم قرار دهند.

  • وب سايت

«وب سايت» يا به طور خلاصه « سايت» به مجموعه اي از صفحه هاي مرتبط به هم مي گويند كه حول يك محور خاص، انبوهي اطلاعات را شامل متن، تصوير، صدا، فيلم و ... در اختيار بيننده قرار مي دهد.

وب سايت ها عموماً داراي يك صفحه اصلي (Home Page) هستند كه توسط آن مخاطبين به قسمت هاي مختلف سايت هدايت مي شوند. امكاناتي كه در سايت ها وجود دارد با توجه به موضوع و مخاطبين سايت متفاوتند ولي اغلب داراي موتور جست وجو و قسمتي براي دريافت نظرات بينندگان است.

  • وبلاگ

كلمه وبلاگ (Weblog) تركيبي از دو كلمه Web به معناي شبكه جهاني و log به معناي گزارش روزانه يا روزنوشت است.

استقبال ايرانيان از سرويس هاي وبلاگ بسيار گسترده بوده و سرويس هاي ارائه دهنده وبلاگ، فضا ونرم افزارهاي مديريت وبلاگ را به رايگان در اختيار عموم قرار مي دهند و مي توان گفت ساخت يك وبلاگ حتي راحت تر از ساخت  يك ايميل است. براي ايجاد يك وبلاگ تنها به يك نام براي دامنه، به يك عنوان براي وبلاگ و يك پست الكترونيكي براي در دست گرفتن مديريت آن نياز است. محيط و امكانات وبلاگ ها در بعضي موارد ساده تر از سايت هاست اما به هر حال آنها فضايي آزاد، رايگان و بي دردسر براي كاربران مي سازند و برخلاف وب سايت ها  كه گفتماني رسمي دارند، وبلاگ ها فضايي غيررسمي ، آزاد و راحت را مهيا مي كنند.

حالا به بحث اصلي خودمان مي پردازيم. همان طور كه مي دانيم فضاي جوامع امروزي به سرعت در حال گرايش به سمت اينترنت و فضاي مجازي ( يا همان Cyber Space) است وكشور ما هم از اين قاعده مستثني نيست.

در كشور ما اقدامات خوبي براي بسترسازي و ايجاد شرايط مناسب براي استفاده از اينترنت و دولت الكترونيك به انجام رسيده است. هر چند هنوز هم محدوديت ها وكاستي هايي احساس مي شود، اما به طور كلي زيرساختي به وجود آمده نسبت به سال هاي گذشته قابل قياس نيست. در زمينه وب سايت و وبلاگ هم ايران از جمله كشورهاي فعال محسوب مي شود ودر سال هاي اخير تعداد افرادي كه از وبلاگ ها براي انتشار مطالب مورد نظرشان استفاده كرده اند چندين برابر شده است.

اما از هر چه بگذريم سخن از شهرستان خودمان خوش تر است! حالا به وضعيت سايبري دماوند مي پردازيم. آيا تا به حال به سايت ادارات دماوند مانند شهرداري يا فرمانداري سر زده ايد؟ به نظر شما چگونه بودند؟ تا به حال در عكس هاي گوگل واژه دماوند را جستجو كرده ايد؟ اگر امتحان نكرده ايد مي گوييم كه چيزي جز عكس هاي كوه دماوند پيدا نمي كنيد. حتي گه گاه عكس هاي شخصي افراد كه به قله سفر كرده اند را در اولين صفحه ها مي بينيم اما انگار هيچ خبري از ديگر مناظر زيباي دماوند نيست.

يعني در دماوند به جز كوه، هيچ منظره طبيعي، بناي تاريخي و يا چشم انداز طبيعي ديگري وجود ندارد؟ انگار فعالان دماوند كاملاً با دنياي سايبري غريبه اند!! براي اينكه باور كنيد با هم سايت هاي اداري و اندك وبلاگ هاي شخصي همشهري هايمان را مروري مي كنيم؛ قضاوت با خودتان. فقط قبل از آن به چند نكته توجه كنيد:

1- اطلاعات زير حاصل جستجوي ما در اينترنت بوده است. ممكن است پايگاه هاي ديگري هم وجود داشته باشد كه ما از آن بي خبر باشيم. از همين جا از كساني كه اطلاعات جديدتري دارند يا پايگاه هاي ديگري را مي شناسند به ما معرفي كنند، همين طور مي توانيد نظرات و پيشنهاداتتان را هم به ايميل ما به آدرس زير بفرستيد:

 Rahavard.newspaper@gmail.com

2- وبلاگ هاي ديگري با محتواي متفاوتي وجود دارد كه در نوبت هاي بعدي اعلام خواهيم كرد.

3-وبلاگ هايي توسط بعضي از خارج نشينان در مورد دماوند و مناطق روستايي و شهري در فضاي مجازي وجود دارد كه حال و هواي خاص خود را دارند و بعضاً هم ضد انقلابي.

4- ما دراين گزارش با لفظ شايسته است، لازم است و ... پيشنهاد فعال شدن پايگاه هاي ادارات شهرستان را داده ايم. درگزارشات بعدي به نقد و تحليل آنها خواهيم پرداخت.

  • ادارات

پورتال سازماني و اطلاع رساني فرمانداري شهرستان دماوند: WWW.Damavand.ostan-th.ir

 

اين پايگاه در دوره جديد بسيار ساده و خلاصه است و صرفاً به اطلاع رساني جلسات مرتبط به فرمانداري  مي پردازد و در اعلام اخبار هم صرفاً به سخنراني فرماندار بسنده مي كند و در حقيقت '' فرماندار نامه'' است تا يك پورتال و پايگاه اطلاع رساني.

* نكات:

1- پايگاه قبلي فرمانداري مربوط به سال 1387 به قبل، پر محتواتر و از لحاظ اطلاع رساني كاملتر بود. شايسته است حداقل در همان حال و هوا بروز رساني شود.

2- اخبار ادارات ديگر را تا حد امكان بياورد.

3- اخبار فرمانداري را هم كه مي آورد، مصوبات را ذكر كند و نظرات مهم مسئولان ديگر كه در جلسه هستند را اشاره كند.

4- كارشناسي هاي فرمانداري هر كدام مسئوليت هاي مختلفي دارند و به اندازه يك اداره وظايف؛ به علاوه اين كارشناسي ها بر ادارات شهرستان نظارت مي كنند. لازم است اطلاع رساني دقيقتري صورت پذيرد.

5- سامانه پذيرش پيشنهادات، انتقادات و نظرات وجود ندارد كه شايسته است برقرار گردد.

6- ...

پايگاه اطلاع رساني شهرداري دماوند:  WWW.Damavand.ir

اين پايگاه تاكنون در چندين فرم وقالب عرضه شده است. آخرين قالب كه توسط روابط عمومي شهرداري راه اندازي شده نسبتاً پربار و فعال است.

* نكات:

1- اخبار متنوع است.

2- بانك عكس، گزارش و ... از جمله بخش هايي هستند كه قابل توجه و بهره برداري است. اگرچه گزارش ها تا دي ماه 87 و مصاحبه ها تا خرداد 89 آمده و از آن به بعد بروز رساني نشده است.

3- در بخش شوراها تا مرداد 88 و شهردار هم تا اسفند 87 بروز رساني شده است.

4- بخش هنري و آرشيو فعال نيست.

مديريت آموزش و پرورش دماوند:  WWW.Damavand.teo.ir

 

اين پايگاه زيرمجموعه سايت استاني است.

* نكات:

1- خيلي فعال نيست و ظاهراً براي دو هدف راه اندازي شده است. الف) دريافت اطلاعات براي فرهنگيان شامل دريافت فيش حقوقي، ابلاغ و اطلاعات شخصي. ب) بخشنامه ها بطور اتوماسيون به مدارس ارسال مي شود .

 دراين ميان بخش هاي اطلاعات فرهنگيان، اخبار، گروه هاي آموزشي و پيوندها مستقيم به استان ارتباط ( لينك) پيدا مي كند.

در يك جمع بندي مي شود گفت صرفاً ارائه بخش نامه ها توسط اداره دماوند به روز رساني مي شود و لاغير. شايسته است:

1- اطلاع رساني فعاليت هاي مختلف صورت پذيرد.

2- بخش ويژه خيرين مدرسه ساز و آثار ارزشمند آنان به وجود آيد و به مردم معرفي گردند.

3- گروه هاي آموزشي منطقه فعال و نظرات خود را درج كنند.

4- اخبار بعضي از بخش ها مانند انجمن اولياء، آموزش خانواده، شوراي آموزش و پرورش، فعاليت هاي فوق برنامه اي دانش آموزان و ... به طور بارزتر به روز و ارائه گردد.

اداره آموزش و پرورش رودهن:  WWW.Roodehen.teo.ir

همه مطالبي كه درباره آموزش و پرورش دماوند ارائه گرديد، درباره اين پايگاه صادق است؛ الا اينكه در پايگاه آموزش و پرورش رودهن تعدادي اخبار ارائه مي گردد.

شهرداري رودهن:   WWW.Shahrdari-rudehen.com

 

پايگاه اطلاع رساني شهرداري رودهن داراي بخش  هاي مختلفي است ليكن خيلي پربار ارائه نشده است، از جمله موارد مهم  در اين پايگاه ارائه شرح وظايف شورا و نيز شرح وظايف و فعاليت بخش هاي اداري - خدماتي است كه از نقاط مثبت و خوب  به شمار مي رود. البته در صفحه اول پايگاه، تعدادي عكس هاي متحرك از مكان هاي تفريحي و زيباي شهر رودهن ارائه شده است كه در نوع خود قابل تقدير است.

شوراي شهر آبعلي:   WWW.Shoraabali.ir

اين پايگاه متعلق به شوراي شهر آبعلي است وعملكرد شورا از سال 86 تا 89 را ارائه كرده است. در بخش گردشگري اطلاعات خوبي از شهر آبعلي شامل آثار تاريخي، آثار طبيعي، نخبگان  و شخصيت هاي فرهنگي و ... ارائه داده است كه در نوع خود جالب است. البته در بخش مصوبات چيزي ارائه نشده است. تاسيس اين پايگاه سرمشقي براي شوراهاي منطقه كه مستقلاً عمل كنند ومصوبات و نظرات خود را بيان نمايند و متقابلاً از مردم بخواهند كه پيشنهادات و نظرات خود را براي آنان ارسال كنند.

جهاد كشاورزي دماوند:   WWW.Tehran.org -jahad.ir/portal/Home

اين پايگاه زيرمجموعه پورتال اطلاع رساني تهران است.

در اين پايگاه گزارشات و رويدادهاي مديريت جهاد كشاورزي دماوند ارائه شده است و همچنين اطلاعاتي در مورد سيماي زراعت، باغباني، زنبورداري و ... آورده شده است. شايسته است با حضور كارشناس هاي مختلف مديريت جهاد كشاورزي، اطلاعات وسيع و گسترده تري از فعاليت هاي مختلف كشاورزي، صنايع دستي، دامپروري و ... به همراه نقاط  ضعف و قوت آنها دراختيار كاربران قرار گيرد.

اداره تربيت بدني دماوند:   WWW.Damavandsport.com

در صفحه اول اين پايگاه فقط دو خبر ارائه شده است. شايسته است براي هر هيئت يك بخش ويژه دائر گردد و اخبار آنها درج و به شرح و فعاليت هاي تيم هاي ورزشي پرداخته شود و نقد و بررسي يا نقاط ضعف و قوت آنها بيان گردد.

شبكه بهداشت دماوند:   WWW.Sbmk.ac.ir

 

شما با اشاره روي بخش واحدهاي تابعه، شبكه ها  و مراكز بهداشتي اين پايگاه وارد پايگاه بهداشت و درمان دماوند مي شويد.

 در بخش بيمارستان ها و مراكز تحت پوشش به اسامي بيمارستان ها، مراكز درماني شهري و روستايي پرداخته است و در زمينه بخش هاي ديگر اطلاعات اندكي وجود دارد.

  • دانشگاه ها

دانشگاه آزاد اسلامي رودهن:   WWW.riau.ac.ir

 

اين پايگاه قديمي است و فعال مي باشد. نقشه سايت دانشگاه منظم و مفصل است و حاكي از فعاليت گسترده دانشگاه دارد وكساني كه مي خواهند مطالب بيشتري بدانند از طريق مراجعه به نقشه مي توانند اطلاعات لازم را كسب كنند. نكته قابل توجه دراين پايگاه كه مي تواند ضعف به شمار برود، عدم نمايش انجمن ها، گروه ها و تشكل هاي علمي، تخصصي، سياسي، بسيج، فرهنگي و ديني است كه نشان مي دهد يا اصلاً وجود خارجي ندارند و يا دانشگاه مايل نيست به آنها بپردازد.

 دانشگاه آزاد اسلامي دماوند:   WWW.Damavandiau.ac.ir

 

اين پايگاه با اينكه نسبت به پايگاه اطلاع رساني رودهن جديدتر است، ولي توانسته است با ارائه بخش هاي مختلف اطلاع رساني دانشگاه دماوند را به خوبي ارائه نمايد. از كارهاي خوب اين دانشگاه معرفي كانون ها و وبلاگ هاي فرعي انجمن ها و دفتر فرهنگ و ارشاد دانشگاه مي باشد كه در بخش وبلاگ ها به آنها خواهيم پرداخت.

دانشگاه پيام نور دماوند:   WWW.Damavand.tpnu.ac.ir

اين پايگاه داراي بخش هاي مختلف اطلاع رساني دانشجويي است و درآن بخش هاي متنوع ويژه دانشجويان ارائه شده است و اطلاعات كم و تعدادي عكس درباره دماوند دارد. لينك پايگاه بسيج دانشجويي ازجمله بخش هاي نسبتاً مفيد آن است.

موسسه آموزش عالي ارشاد دماوند:   WWW.Eud.ir/web

 

اين پايگاه داراي سامانه هاي زير است:

- سامانه بخش تهران، سامانه بخش دماوند و سامانه اطلاع رساني. در كنار آن چند وبلاگ و پايگاه فرعي دانشجويي، هنري و تخصصي نيز وجود دارد كه معرف فعاليت هاي دانشجويان اين موسسه عالي است.

  • كارخانجات و عمومي

پايگاه دوستداران آب معدني دماوند: دم به دم با دماوند:   WWW.Sites.googl.com/site/damavand

اين پايگاه متعلق به آب معدني دماوند است و داراي اطلاعات خوبي درباره آب معدني دماوند شامل اطلاع رساني مراكز فروش، معرفي آب معدني، خنثي سازي و پاسخ گويي حرف ها و سخن ها و شايعات مطرح شده در مورد آب معدني و ... است.

بانك اطلاعات شهرستان دماوند (پژواك):   WWW.Pejvak.awardspace.com

مديريت اين سايت آقاي سروش بهمني است و به صورت فردي و كاملاً خصوصي اداره مي شود. اين سايت ابتدا براي خبررساني  در سطح شهرستان دماوند راه اندازي شده بود اما از آنجا كه كار خبررساني هزينه بردار بوده است به اطلاع رساني مكان هاي عمومي مانند بانك ها، ادارات، مطب ها، معاملات املاك و ... پرداخته است.

جوونا :   WWW.Javuna.com

پايگاه مجازي جديدي است كه دردماوند بارگذاري مي گردد و مدير آن آقاي نصرت عرفاتي است. اين سايت دردهه فجر 1389 افتتاح شده است و شامل مطالب ورزشي، فرهنگي، ادبي و نرم افزار است.

  • وبلاگ ها
  • ورزشي

 

هيئت كوهنوردي دماوند:   Damavandclimb.com

 

در اين وبلاگ، فقط بطور اختصار تاريخچه هيئت كوهنوردي دماوند را آورده است و زير مجموعه هيئت كوهنوردي تهران است.

گروه كوهنوردي فراز:   Faraz-damavand.persianblog.ir

 

وبلاگ فراز وابسته به گروه كوهنوردي فراز به مديريت آقاي احمد قاسمپور است كه از وبلاگ هاي فعال شهردماوند است. در مجموع هم گروه كوهنوردي فعال هستند و هم وبلاگ اين گروه كه مرتباً اخبار فعاليت خود را در اختيار علاقمندان قرار مي دهد.

گروه كوهنوردي آماتيس:   Amatisedamavand.webphoto.ir

 

به مديريت آقاي سعيد صفري است.وبلاگ ساده ايست كه در صفحه اول آن به معرفي گروه مي پردازد. سرپرست گروه آقاي سعي صفري است به همراه دوستان علاقمند و همراه. اين وبلاگ از خرداد 88 بروز رساني نشده است.    

  • ديني - قرآني

وبلاگ جامع قرآني شهرستان دماوند:   Meshkat-damavand.persianblog.ir

وبلاگ داراي طرح مناسبي است و هدف آن ارائه اخبار فعاليت هاي قرآني به همراه مطالب آموزنده قرآني است. مديريت وبلاگ با آقاي محمدجواد اولاديان است و تنها مرجع اطلاع رساني فعاليت هاي قرآني دماوند است و در حد خود موفق بوده است و مرتباً به روز رساني مي شود.

گروه تواشيح و مديحه سرايي آل ياسين دماوند:   Aleyasin.damavand.persianblog.ir

 

اين گروه كه از سال 83 فعاليت خود را در سطح شهرستان دماوند آغاز كرده است و تاكنون 500 برنامه مديحه سرايي و تواشيح اجرا كرده است. اين وبلاگ مطالب خاصي ندارد و صرفاً معرفي گروه است.

كانون فرهنگي عاشورا مسجد جامع دماوند:   Setadmasajed.com/Portal/tehran/damavand/ashoora-mjd

 

عنوان وجود دارد ولي تعطيل است.

شايسته است مسجدجامع دماوند كه بزرگترين مسجد و مصلي شهرستان است و فعاليت هاي فرهنگي فراوان در آن انجام مي شود وبا توجه به وجود بسيج و پايگاه شهيد مصطفي خميني با سابقه زياد، هيئت حضرت قاسم (ع)، كتابخانه، كانون فرهنگي و هنري عاشورا كه از نهادهاي فعال شهر هستند و جوانان خوش فكر و فعال در آن حضور دارند، هر چه سريعتر نسبت به فعال سازي پايگاه اطلاع رساني آن اقدام نمايند.

كانون فرهنگي و هنري مسجدجامع سربندان كه قبلاً نسبتاً فعال بوده است، اما تعطيل است.

  • هنري

انجمن سينماگران جوان دماوند:  Damavandcinema.blogfa.com

وبلاگ انجمن فعاليت هاي انجمن را عرضه مي كند. انجمن سينماگران جوان سال 1380 تاسيس شده و وبلاگ ظاهراً در سال 1387 بارگذاري شده است. فعاليت هاي انجمن نسبتاً خوب و وبلاگ هم نسبتاً فعالاست.

محمود ناظري:  Nazeri-mahmood.blogfa.com

 

ناظري دانش آموخته دانشكده صدا وسيما است و هم اكنون نيز فعاليت هاي تبليغاتي و سينمايي دارد و فعال است.

وبلاگ ناظري نظرات او را در نقد و بررسي فيلم ها نشان مي دهد كه مدتي بود تعطيل شده بود و ظاهراً از تير 89 فعال شده است.

علي امجدي مسلمان:   Photoamjadi.webphoto.ir

 

مسئول انجمن سينماي جوان است و در بخش عكاسي بيشتر فعال است. وبلاگ در هنگام نوشتار اين مطالب تعطيل بود، ليكن قبلا، هم فعاليت زيادي مشاهده نمي شد.

علي توكلي قمي:   Tavakoli.doorbin.net

 

اين وبلاگ قبلاً فعالتر بوده است و عكس هاي زيادي قابل مشاهده بود.در حال حاضر فقط يك عكس وجود دارد.

هادي آصفي:   9499/Akkasee.com/users

 

آصفي در مقايسه با ساير وبلاگ هاي عكاسي هنرمندان دماوند نسبتاً فعالتر است.

مركز فرهنگي، هنري و گردشگري مُروا

اين وبلاگ در سال 87 تاسيس شده و تا دي ماه 88 تقريبا فعال بوده و از آن به بعد غيرفعال شده است.

محمود آقاجاني

دانش آموخته دانشكده صدا و سيماست و در زمينه تخصصي خود در صدا و سيما فعال است. او چندين وبلاگ راه اندازي كرده است كه در هر كدام مطالب خاصي ارائه شده است. او در بين وبلاگ نويس هاي كيلاني به نام محمدمحمود معروف است.

گويش كيلوني:    Kikangooyesh.persianbllog.ir 

كيلان پلك:   Kikanpelak.persianblog.ir 

و دو وبلاگ ديگر

  • عمومي

انجمن دانش آموختگان دماوند:  Damavand.blogfa.com

 

سال 84 تاسيس و وبلاگ انجمن هم درهمين سال راه اندازي شده است. هدف او راه اندازي انجمن گسترش، پيشبرد و ارتقاء سطح دانش منطقه از فناوري هاي جديد و كمك به توسه كمي وكيفي نيروهاي متخصص و تشويق محققان داشته اند. ظاهراًً  اين وبلاگ تا سال 86 فعال بوده و از آن به بعد بروز رساني نشده است.

مهدي فتحعلي (تخصصي روانشناسي و مديريت):  Mehdiiranian.blogfa.com

 

وبلاگ از آذر 84 شروع شده است و در اين مدت در 8 ماه آن بارگذاري كرده و مقاله نوشته اند.

كتابخانه مسجد جامع دماوند:  Ketabmjd.blogsky.com

 

اين وبلاگ جديداً راه اندازي شده و از نماي خوبي برخوردار است. غير از بخش اطلاعات كتابخانه، اطلاعات خوبي درباره دماوند نيز آورده است كه جاي تشكر دارد.

  • دانشگاهي

ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد دماوند:   Damavandieo/namaz.blogfa.com

 

در سر درب سايت آمده است اين  وبلاگ توسط دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه در راستاي اطلاع رساني برنامه هاي ويژه نماز و نمازخواني ايجاد گرديده است. ليكن در حقيقت محلي براي اطلاع رساني فعاليت هاي دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه مي باشد.

هيات دانشجويي رهروان عشق:  Rahrovan.eshgh.blogfa.com

 

دراين وبلاگ مقالات و قطعاتي درباره اهل بيت مي پردازد و مطلب خاصي از قبيل اطلاع رساني هيئت، فعاليت هاي آن و برنامه هاي آينده ندارد.

ويژه نامه هاي هيات رهروان عشق:  Damavandiauac.blogfa.com

 

اين وبلاگ در اواخر شهريور 89 راه اندازي شده است.  مدير مسئول ، ويژه نامه و گاهنامه آقاي محمدرضا حاج علي اكبري و سردبير آن آقاي سيدمحمدامين رضوي است.

هدف آن  ترويج فرهنگ تشيع مي باشد. در وبلاگ ويژه نامه هايي منتشر مي شود كه از علاقمندان مي خواهد به آن مراجعه كنند و در مسابقه اي كه در آن آورده شده، شركت كنند. تاكنون 9 ويژه نامه منتشر شده است.

پايگاه بسيج شهيد بهنام دانشگاه آزاد اسلامي دماوند:  Behnambsj.blogfa.com

 

اين پايگاه متعلق به بسيج كاركنان مي باشد كه مقالاتي درباره زندگينامه مقام معظم رهبري، شهيدان بزرگوار انقلاب اسلامي و وصيت نامه شهدا مي پردازد.ظاهراً تنها نويسنده اين پايگاه آقاي محمدرضا حاج علي اكبري مي باشد. شايسته است در اين سايت به شهداء دماوند به ويژه دانشجويان و دانش آموزان پرداخته شود.

كانون هلال احمر دانشگاه آزاد دماوند:  irc.taha.blogfa.com

 

دبير كانون آقاي محمد بدري است كه شوراي اجرايي كانون همكاران آن هستند. در اين وبلاگ مطالب متنوعي از اخبار، آموزش، مقالات مختلف علمي، ديني و .. وجود دارد.

  • سايت ها و وبلاگ هاي مدارس

پايگاه اطلاع رساني مجتمع فرهنگي معصوميه (دبستان، راهنمايي و دبيرستان):  WWW.Masoomieh.ir

اين پايگاه حدود 1/5 سال است راه اندازي شده است. صفحه مخصوص مجتمع فعال نيست ولي مدارس معصوميه نسبتاً فعال هستند.اخبار، اطلاعات مدرسه  و اطلاع رساني به اولياء و دانش آموزان از طريق پايگاه انجام مي شود.

وبلاگ دبيرستان ابن سينا رودهن:  Ebnesina2012blogfa.com

اين وبلاگ به مديريت آقاي ياسر مقصودي است و اطلاع رساني دبيرستان را به عهده دارد.

وبلاگ دبيرستان نرگس:  Narges.hioschool.blogfa.com

 

اين وبلاگ متعلق به دانش آموز يا دانش آموزان دبيرستان است كه در حقيقت اطلاع رساني دبيرستان را به عهده دارد.

وبلاگ دبيرستان امام خميني (ره):   Ememahs.blogfa.com

 

اين وبلاگ در دي راه اندازي و تا مهر 87 فعال بوده و تعطيل شده است.

فاجان:  Fajan.blogfa.com

 

اين وبلاگ درباره كيلان و فاجان است و مسئول و نويسنده آن آقاي م - اسمعيلي است. اكثر مطالب آن درباره شهر كيلان است.

دماوند 90:  Damavand 90 .blogfa

اين وبلاگ متعلق به آقاي ياسر مقصودي است و هدف از راه اندازي آن برنامه ريزي شهري و آشنايي با تدوين برنامه استراتژيك شهر دماوند مي باشد. در اسفند 88 راه اندازي و غيرفعال شده است.

محمد دماوندي نيا - شب آبي ( ادبي):  Bluelightmohammad.blogfa.com

 

آقاي محمد دماوندي نيا مسئول و نويسنده وبلاگ است وظاهرا در دماوند هم حضور ندارند. ما بواسطه فاميلي ايشان آن را آورده ايم. مطالب آن ادبي - ديني و فعال است.