انتخابات مجلس و اميدواري ها

 

انتخابات ميان‌دوره‌اي مجلس ششم در منطقه دماوند و فيروزكوه، در جوي آرام و با شكوه برگزار گرديد. اين دوره كه بعد از ابطال انتخابات در سال گذشته مجدداً برگزار شد، داراي نتايج و آثاري بوده است كه مروري بر آن مي‌تواند ان‌شاءالله تذكاري براي همه ما باشد.

در سال قبل، بعد از اعلام نتايج انتخابات در نشريه شماره 54 (اسفند 78) به درس‌ها و عبرت‌هايي اشاره گرديد  كه با عنايت به يادداشت، نكات ذيل به اطلاع خوانندگان مي‌رسد:

1- تعداد كانديداها در اين دوره پس از گذشتن از فراز و نشيب‌هاي هيئت هاي اجرايي و نظارت به 2نفر رسيد، 10 نفر به دلايل مختلف انصراف دادند و از 10 نفر باقي‌مانده نيز فقط سه نفر تبليغات پرداختند كه نتايج آراي همة آنها و كانديداي سوم به 1000 راي هم نرسيد؛ لذا بايد به اين عزيزان گفت: وقتي مردم از شما شناختي ندارند و از پشتوانه هاي اجرايي و علمي كافي نيز برخوردار نيستيد، چرا بيهوده وقت هيئت‌هاي اجرايي و نظارت را گرفته، قدرت انتخاب مردم را سلب مي‌نماييد؟

2- نحوه تبليغات در اين دوره ، از يك روند مناسبي برخوردار بود و جاي بسي تشكر دارد كه از تبليغات  پرطمطراق و پرخرج  دوره قبل خبري نبود. تنها يكي از كانديداها كه آراء  كمي هم به دست آورد، اقلام تبليغاتي همراه با عكس خود چاپ  كرده بود كه بايد گفت كه ديگر زمان اين گونه تبليغات سپري شده است.

3- با توجه به اينكه كانديداهاي اصلي از اهالي كيلان و فيروزكوه بودند ، آراي مردم در انتخابات اين دوره در شهرها و روستاها از انتخابي آگاهانه حكايت داشت و در آن، مسئله قوميت‌گرايي كم‌رنگ‌تر بوده‌ است. اميدواريم در دوره‌هاي بعد، برنامه گرايي بيش از پيش معيار انتخاب مردم عزيز قرار گيرد.

سخني با نماينده سابق: جناب آقاي رسولي نژاد! سال گذشته جناب‌عالي از حضور در مجلس بازمانديد و پس از اعلام شكايات و بازرسي‌هاي به عمل آمده، انتخابات دماوند ابطال گرديد. شما مجدداً در اين دوره نيز در صحنه انتخابات به فعاليت پرداختيد و با توجه به كم شدن تعداد كانديداها، توانستيد 5000 راي بيشتر را از آن خود كنيد؛ ليكن مجدداً سنگر نمايندگي را با  اختلاف نزديك به 9000 راي به رقيب خود واگذار كرديد. حال جاي سؤال است چرا فاصله 100 راي به  9000 راي رسيد؟ آيا اين موضوع جاي تأمل ندارد؟ شما كه در دوره پنجم با اختلاف 16000 راي از رقيب سابق خود وارد مجلس شديد، چرا اكنون با اين تفاوت آراء مواجه شديد؟ به نظر نگارنده بايد كانديداهاي محترم و نمايندگان سابق و لاحق عنايت داشته باشند كه هميشه مسائل به علايق جناحي و سياسي بر نمي‌گردد، بلكه عملكرد و نوع فعاليت‌ها و حرمت به مردم منطقه از ديد تيزبين مردم دور نمي‌ماند و اين موضوع تقليل آراء نسبت به همه نمايندگان سابق به چشم مي‌خورد.

سخني با نماينده منتخب: انتخاب مجدد شما را به نمايندگي مردم دماوند و فيروزكوه تبريك مي‌گوييم و ضمن  آرزوي توفيق براي خدمتگزاري مردم خوب و نجيب منطقه، نكاتي را طرح مي نماييم:

1- آقاي رسولي نژاد در دوره پنجم با تفاوت 16000 راي توانست بر رقيب خود پيشي بگيرد و جناب‌عالي در سال گذشته با تفاوت 100 راي و در اين دوره با تفاوت 9000راي وارد مجلس مي‌شويد. اين خط سير در مورد كانديداهاي قبل هم وجود داشته است؛ لذا اميد است تمام همت و توان خود را به كار بنديد و برنامه‌هاي منطقه‌اي را كه در تبليغات انتخاباتي خود طرف نموديد، به صحنه اجرا درآوريد.  اين مهم جز با همكاري و مساعدت همه مردم - اعم از رأي‌دهندگان 28000 نفري شما و سايرين كه افزون بر 22000 نفر مي‌باشند - ميسر نمي‌گردد. از اين رو، از روز 18 خرداد شما نماينده همه مردم  منطقه و همچنان كه خود معتقديد و طبق نص قانون اساسي، نماينده همه مردم ايران مي‌باشيد.

ما اميدواريم  همچنان كه رياست محترم جمهور توانستند بيش از دوره ي قبل مورد حمايت مردم قرار گيرند و آراي بيشتري را به خود اختصاص دهند ، جناب‌عالي هم بتوانيد با فعاليت‌هاي خوب و مثمرثمر خود، براي دوري بعد نيز موفق گرديد مجدداً به مجلس راه يابيد.

2- حال كه شما به عنوان نماينده منتخب به لحاظ سياسي و جناحي در موقعيتي قرار داريد كه بحث ناهماهنگي‌ها در سطوح مختلف اجرايي و تقنيني وجود ندارد ، جاي اميدواري فراوان است كه حل مسائل منطقه بيش از پيش مورد عنايت جنابعالي و مسئولين قرار گيرد و موانع و مشكلات در حد مقدورات و امكانات برطرف گردد.

3- جاي خوشبختي است كه براي اولين بار مسوولين طراز اول شهرستان دماوند از فرزندان منطقه مي‌باشند. اميدواريم اين اتفاق به همراه همدلي، همكاري و تفاهم، نتايجي ارزشمند و ماندني به جاي گذارد.

4- دو ويژگي مذكور در بالا موقعي به نتيجه مطلوب و ارزشمند خود مي‌رسد كه از نظرات، پيشنهادات و استعدادهاي بالقوه و بالفعل همه اقشارو صاحب‌نظران جامعه با سلايق گوناگون بهره‌مند گرديم و به دور از بحث‌هاي شهري و روستايي به برنامه‌هاي كلان منطقه توجه نماييم. در اين راستا پيگيري « همايش دماوند و توسعه» - كه در سال 75  مرحله مقدماتي آن توسط حجت‌الاسلام حاج علي اكبري تشكيل گرديد - مي‌تواند يكي از قدم‌هاي مؤثر و اساسي براي شهرستان قلمداد گردد.

5- تا آنجا كه اطلاع حاصل شده است، در اين دوره پس از پيروزي آقاي خانزادي در انتخابات ، از راه‌اندازي كارناوال هاي جشن و شادي خبري نبوده، يا از آن جلوگيري شده و سعي گرديده‌ است ابراز احساسات در محافل هدايت‌شده اي بروز نمايد كه جاي تشكر و قدرداني دارد؛ زيرا در دوره‌هاي قبل - حداقل دوره‌هاي سوم تا پنجم - شاهد اين گونه حركات ناخوشايند بوده‌ايم كه به نوعي پيروزي خود و شكست حريف را جشن مي گرفته‌اند. صدالبته اين شكست‌ها و پيروزي‌ها، نه نشان قدرت است و نه دليل ناتواني و عقب‌ماندگي فرامه بلكه نشان گردش ايام است كه:« تلك الايام نداولها بين الناس».

در آخر به خاطر احساس مسئوليت، حس آرامش، متانت و هوشمندي مردم شريف، از همه اقشار و سلايق كه به حمدالله با همكاري مسئولين توانسته‌اند يك دوره ديگر حضور به‌يادماندني خود را به منصه ظهور برسانند ، تشكر و قدرداني مي‌كنيم و اميدواريم مردم عزيز چشمان تيزبين خود را بر عملكردها بگشايند نه بر اشخاص.

نشريه ره آورد - شماره 73

بياييم مردمي پرسشگر، كنجكاو و اهل انصاف  و دقت باشيم تا مسئوليني  پاسخ‍گو، متدين، امين و خدمتگزار داشته باشيم. والسلام